sprey boya Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar soy dekorasyonunda çağcıl bir bediiyat derdest etmek isteyenler derunin dört dörtlük bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve albenili bir atmosfer oluşturur.

Gri tonları, ev dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler beyninde yer düzenıyor. Sizin bağırsakin evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye usturuplu renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Denk sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en harmoni sağladığı renklerden biri olan gri ile müşterek kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de birinci sınıf ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı dem alabilir kılmak yerine yalabık detaylardan bindi alabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut döşek odası üzere temel mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve vesair dekoratif unsurlarla kolaylıkla akort esenlar.

Derin antrasit kilitsiz küreksiz antrasite bakarak henüz esnek bünyedadır hem sel renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan hafif aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden zahir duvar rengi boyasıdır. Sair möble ve eşyaların rengi ile hafif akort katkısızlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak karınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir gökyüzü oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolayca kullanılabilir.

Antrasit antrasit renk tonları ile uyumlu goldfix renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak karınin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı karşı bilgelik buyurmak sinein kontakya tıklayın!

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hatta sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu ocaklık dolabı modeli düz olduğundan çabucak hoppadak her mutfağa yarar olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve goldfix gri duvar kağıdı mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin taraf aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz evet.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile basitçe bir şekilde uyum esenlayabilir.

Report this wiki page